Talent

Werken in de publieke ruimte

Bij Total Public staat de maatschappelijke opgave centraal. Deze vind je ook terug in onze werkwijze. We halen inspiratie uit wat er zich in de publieke ruimte afspeelt en vertalen dit naar onze dienstverlening. Herken jij je hier ook in en heb je zin om te participeren in een enthousiast en gedreven team? Kijk dan naar onze vacatures of stuur je cv met een korte beschrijving van jezelf naar info@totalpublic.nl.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Marcel Douw
+31 (0)70 311 05 40
mdouw@totalpublic.nl 

Webdeveloper

Een webdeveloper binnen Total Public werkt nauw samen in een team van mensen die op aansluitende gebieden experts zijn. Denk hierbij aan o.a. design, animatie, illustratie, audio/video, scripting, social media en communicatie. 

Open vacature

Staat jouw baan er niet tussen, maar je vind het interessant om je aan ons voor te stellen. Stuur dan je  motivatie met je cv naar Marcel Douw. (mdouw@totalpublic.nl)

Stage

Je werkt aan projecten voor verschillende klanten binnen een multi-gedisciplineerd team. Je krijgt voldoende ruimte om te werken aan je eigen project, vanuit je opleiding of vanuit eigen initiatief. Een stage duurt tenminste 3 maanden.