Ons profiel

Maatschappelijk gedreven organisaties streven ambities na in het speelveld tussen burger, markt en overheid. Total Public maakt organisaties in het publieke krachtenveld zichtbaar (presence) en verbindt overheid, burgers en bedrijfsleven op de maatschappelijke opdracht (participation). Total Public legt verbindingen vanuit strategie, communicatie, design en technologie, en maakt de maatschappelijke rol van organisaties zichtbaar en communicatief: be public, be inspired, be seen.


Partners in Total Identity v.l.n.r.: Bob van der Lee, Bart Janssen, Martijn Arts, Marcel Douw,
Dmitri Berkhout, Hans P Brandt en Dennis Glijn

Total Identity Groep

Total Public is onderdeel van de Total Identity Groep. Onze groep levert al ruim 50 jaar integrale dienstverlening, waarin strategisch advies steeds is gekoppeld aan creatieve ontwikkeling. Wij geloven dat de echtheid, persoonlijkheid, samenhang en de maatschappelijke rol van organisaties hun vertaling moeten vinden in het design, in de communicatie en vooral in het gedrag van deze organisaties. Daarom investeren wij doorlopend in innovatieve oplossingen voor ontwerp, communicatie, issue-management, multichannel-publishing en identiteits-management. Op deze wijze zetten wij organisaties in hun kracht en sluiten wij ze maximaal aan op de marktdynamiek om ze nog succesvoller te laten opereren.

De Total Identity Groep heeft vestigingen in Amsterdam (Total Identity en Total Active Media), Den Haag (Total Public) en Antwerpen (Total Gramma). Voor onze internationale klanten werken wij samen met een groep van bureaus in een zelfstandig netwerk.